Attraktioner og seværdigheder i og omkring Hejlsminde

I umiddelbar nærhed af Hejlsminde findes det dejlige skovområde Skamlingsbanken, som er et nationalt mindesmærke, der ligger 113 meter over havets overflade. Der er en pragtfuld udsigt helt til Fyn fra udsigtspunktet.

Blot 15 min. kørsel fra Hejlsminde ligger Kolding og Haderslev. I Kolding bymidte findes Koldinghus Slot og Slotssøbadet med Dronning Dorotheas Badstue. DanCenter giver 20 % rabat på entrébilletten til Koldinghus. I Kolding findes også gode indkøbsmuligheder såvel i midtbyen som i Kolding Storcenter.

Haderslev er især kendt for sin imponerende Domkirke og den hyggelige bymidte, der ligger i umiddelbar nærhed af Haderslev Dam, som har grønne hvilepladser og god udsigt mod vest til den nyindrettede Haderslev Dyrehave.

Fra Hejlsminde er der ca. 1 times bilkørsel til Legoland, der er børnenes absolutte favorit. Fiskeri- og Søfartsmuseet i Esbjerg samt H.C. Andersens hus i Odense kan også nås indenfor samme tid. DanCenter giver rabat på entrébilletten til alle tre attraktioner.

Besøg også Dybbøl Mølle og oplev de historiske steder, hvor krigen i 1864 blev udkæmpet. Når I alligevel er i Sønderborgområdet kan Sønderborg Slot også anbefales. Her findes en af de eneste særudstilling om 1. Verdenskrig. Hjemturen kan evt. forgå langs den smukke Flensborg Fjord og måske med en tur over grænsen til Tyskland, inden I igen kører mod feriehuset.

Rabat til attraktioner i Danmark
DanCenter giver rabat til en række attraktioner og seværdigheder omkring Hejlsminde og i resten af Danmark. Se hvilke attraktioner I får rabat til her - Attraktioner med Rabat.